Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
22 Травня, 2023 р., 12:16
У травні наші друзі з Польщі, зокрема Фонд Міжнародної Солідарності, надіслали до Роганської громади ще одну партію допомоги. Цей важливий вантаж включав спальні мішки, шкарпетки та спеціальне взуття. Така допомога має велике значення для нашої громади. Спальні мішки та шкарпетки були направлені до матеріального резерву, щоб бути готовими в разі надзвичайних ситуацій, коли людям може знадобитися додаткове забезпечення. Особливо цінною є спеціальне взуття, яке буде передане комунальним установам для забезпечення їх працівників. Це дозволить їм працювати комфортно та безпечно. Загальна вартість цієї допомоги становить 33938,28 злотих. Ми щиро вдячні платникам податків Республіки Польща за їхню щедрість та підтримку. Це є прикладом справжньої міжнародної солідарності та взаємної підтримки, який надихає нас продовжувати працювати для блага нашої громади. Важливо зазначити, що Фонд Міжнародної Солідарності Solidarity Fund PL in Ukraine, у співпраці з BGK - wspieramy rozwój firm та European Commission, здійснює значні зусилля для закупівлі та доставки гуманітарної допомоги для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, які стали жертвами російської агресії.
09 Травня, 2023 р., 10:21
Роганській громаді передали 2 генератори потужністю 33кVA та 88 kVA в рамках проєкту швидкого реагування Програми USAID DOBRE.
08 Травня, 2023 р., 12:36
Громадська організація ДЕСПРО реалізує на території Роганської селищної територіальної громади Проєкт «Підтримка відновлення України». У рамках якого фахівці організації відібрали об’єкти, які постраждали від збройної агресії рф та будуть відновлені за рахунок донорського фінансування.
21 Квітня, 2023 р., 15:29
Хочемо висловити щирі слова подяки за підтримку, яка була надана громаді в рамках проєкту «Надзвичайне реагування на підтримку дітей, постраждалих від збройних конфліктів, шляхом грошових переказів територіальним громадам, які включені до Ініціативи «Громади, дружні до дітей та молоді» для підтримки нагальних потреб сімей з дітьми». Завдяки підтримці Дитячому Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Асоціації міст України були здійснені ремонти системи опалення Роганського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 2 та коридору 3-ого поверху Роганського ліцею. Ці ремонти були дуже важливими для нашої громади, оскільки вони дають змогу зберегти заклади освіти в громаді в умовах війни. Ще раз хочемо висловити велику вдячність за вашу підтримку та сприяння у розвитку нашої громади. Нехай ваша робота далі буде продуктивною та корисною для усіх людей, які потребують допомоги.
21 Квітня, 2023 р., 11:28
Ми вдячні за сприяння народному депутату України Євгену Пивоварову, першому заступнику начальника Харківської районної військової адміністрації Володимиру Усову та дякуємо депутату Харківської райради Михайлу Третяку й благодійному фонду "Аrchimed", які передали пожежний автомобіль «Mercedes», бойовий пожежний одяг та взуття для Місцевої пожежної команди Роганської громади. Ця нова техніка значно підвищить бойові можливості наших вогнеборців, що надзвичайно важливо в умовах війни.
20 Квітня, 2023 р., 14:44
Роганська громада висловлює подяку ГО «Природоохоронні ГІС України» за інформаційну підтримку процесу відновлення після припинення активних бойових дій на території громади. 
18 Квітня, 2023 р., 15:27
З метою впорядкування назв вулиць, провулків та вʼїздів на території Роганської громади, у звʼязку з повномасштабним воєнним вторгненням рф на територію України, враховуючи протокол громадських обговорень щодо перейменування вулиць, провулків та вʼїздів в Роганській територіальній громаді Харківського району Харківської області від 12.04.2023 року, відповідно до Розпорядження начальника Роганської селищної військової адміністрації Марії Черненко №195 від 14.04.2023 року перейменовані наступні вулиці, провулки та в'їзди: в смт Рогань: в’їзд Горького    ⇒   в’їзд Незалежності вул. Горького      ⇒     вул. Незалежності пров. Горького     ⇒     пров. Незалежності вул. 1-го Травня     ⇒    вул. Героя України Георгія Тарасенка пров. 1-го Травня     ⇒     пров. Героя України Георгія Тарасенка вул. Гагаріна      ⇒     вул. Дніпровська вул. Мічуріна      ⇒     вул. Вербна пров. Мічуріна      ⇒     пров. Вербний вул. Чехова      ⇒     вул. Кобзаря вул. Чкалова      ⇒     вул. Захисників України   в с. Лелюки: вул. Гагаріна     ⇒     вул. Незламності вул. Суворова      ⇒    вул. Ізюмська  
24 Березня, 2023 р., 10:57
Роганська громада висловлює подяку за підтримку та допомогу в наданні генераторів та пічок для  пунктів обігріву громади в рамках проєкту який реалізовує Фонд Mіжнародної Солідарності ( Solidarity Fund PL in Ukraine )  і співфінансується Польською програмою співробітництва для розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Під час постійних відключень електрики , така допомога стає надзвичайно важливою для наших мешканців.
23 Березня, 2023 р., 16:17
Роганська громада висловлює щиру подяку за надані генератори в рамках проекту "Гуманітарна допомога для України» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь