Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2024 р., 15:00
Відповідно до ст. 265 Податкового кодексу України податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки являється одним із складових податку на майно та встановлюється відповідно ст. 266 Податкового кодексу України.
24 Липня, 2024 р., 14:59
Відповідно до п. 14.1.72 Податкового кодексу України, земельний податок – це ОБОВ'ЯЗКОВИЙ платіж, який стягується з власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), а також постійних землекористувачів, за винятком пільгових категорій населення, визначених у п. 281.1 ПКУ.
23 Липня, 2024 р., 14:30
Ось і підійшов до кінця ще один важливий етап нашої роботи! Тож ми хочемо поділитись з вами новинами про нашу участь у Форумі активних мешканців та відкритої влади "Відновлюємо нашу громаду разом!", що відбувся 19-20 липня 2024 року у Києві. Цей захід був організований Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ у рамках Проєкту “Відновлюємо нашу громаду разом!”.
19 Липня, 2024 р., 13:01
В рамках нашої співпраці з Center for Civilians in Conflict (CIVIC), 17 липня у Роганській громаді було проведено надзвичайно важливе навчання з тактичної медицини.
17 Липня, 2024 р., 19:35
17 липня до селища Рогань завітали військові медики - волонтери з тренінгом надання домедичної допомоги для мешканців нашої громади.
16 Липня, 2024 р., 10:04
Шановні бухгалтери, вітаємо вас із вашим професійним святом! Ваша робота – це справжнє мистецтво чисел і фінансової гармонії. Дякуємо за вашу старанність, професіоналізм та незмінну точність у кожній цифрі. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у всіх справах та фінансового благополуччя. Нехай кожен робочий день приносить задоволення та нові досягнення!
16 Липня, 2024 р., 08:00
Дорогі українці! Сьогодні ми святкуємо одну з найважливіших подій в історії нашої країни – проголошення Декларації про державний суверенітет України. Цей день символізує прагнення нашого народу до свободи, незалежності та самовизначення.
15 Липня, 2024 р., 15:35
З великим задоволенням повідомляємо, що завершилися ремонтні роботи в рамках нашого проєкту «Відновлюємо нашу громаду разом!». Звичайно, ще залишилося багато звітів, але ми не можемо не поділитися з вами цим результатом, цим спільним для всіх мешканців досягненням. Мініпроєкт «Поточний ремонт та облаштування службового приміщення для здійснення офіцерами Роганської громади своїх службових повноважень» став кроком до покращення безпекової та соціальної ситуації у нашій громаді, і ми вдячні кожному, хто долучився до цієї ініціативи.
15 Липня, 2024 р., 09:07
З Днем, який нагадує нам, що ми вільні, єдині та незалежні. Бажаємо відчувати приналежність до української родини, де б ви не були. Бути собою у Харкові, Львові, Києві, Херсоні та Криму. Бути українцем в Іспанії, Італії чи Америці. Говорити українською всюди, де її розуміють. Прославляти Україну там, де про неї мало знають. Це можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки та продовжують боротися сучасники, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем української державності!
10 Липня, 2024 р., 11:54
Демінери Данської ради у справах біженців (DRC) працюватимуть у нашій громаді над очищенням території від мін та інших вибухонебезпечних предметів. Ця робота триває поступово — крок за кроком. Проте вона критично важлива для нашої з вами безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь