Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
22 Квітня, 2024 р., 10:50
17 квітня в Роганській громаді відбувся черговий етап реалізації проєкту разом з DOBRE. Голос громад - Харківщина. Розвиток громадянського суспільства неможливий без успішної діяльності громадських організацій. Саме їх підтримці були присвячені ці зустрічі. Спільна робота ОМС та ОГС дозволяє об'єднати ресурси для досягнення спільних цілей та ефективного вирішення соціально важливих проблем.
18 Квітня, 2024 р., 15:40
В межах проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програма DOBRE проводиться опитування представників громадських та благодійних організацій, ініціативних груп та активістів Балаклійської, Малинівської, Мереф’янської, Роганської, Старосалтівської та Чугуївської територіальних громад.
17 Квітня, 2024 р., 16:30
Міжнародна організація Центр з питань захисту цивільних в умовах конфлікту (Center for civilians in conflict, CIVIC) оголосила конкурс грантів на покращення захисту цивільного населення у цільових громадах Харківщини.
12 Квітня, 2024 р., 11:51
11 квітня 2024 року відбулась перша ознайомча зустріч між представниками Роганської громади та командою консультантів з планування Місцевого економічного розвитку (МЕР) Програми USAID DOBRE. Ця зустріч дала початок комплексній експертній підтримці процесу оновлення планувальних документів місцевого економічного розвитку Роганської ТГ. 
10 Квітня, 2024 р., 17:00
Зазвичай подібні дописи починаються зі слів: «Сьогодні наша громада зустрічала партнерів». Але це не просто наші партнери чи колеги, це наші друзі. Адже саме друзі - це ті, з ким ми ділимо свої радості і суми, злети і падіння.
09 Квітня, 2024 р., 20:00
Продовжуємо досліджувати та вивчати проблемні аспекти в житті нашої громади за напрямком «Зміцнення згуртованості та залучення громадськості на основі дорадницького підходу» в рамках проєкту «Голос громад в місцевому самоврядуванні», який є частиною Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
08 Квітня, 2024 р., 16:50
Повідомляємо про велику втрату для нашої громади. Мешканець Роганської громади, солдат військової частини А4741, Петро Миколайович Гасюк, помер під час лікування від поранень, отриманих під час важких боїв під Авдіївкою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь