Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2018 р., 11:26
Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік. Роганська селищна рада – ми повертаємо і шануємо традиції нашої громади.
10 Лютого, 2018 р., 15:46
Вітаємо футбольну команду Роганської громади  та зичимо перемог і натхнення!
09 Лютого, 2018 р., 12:33
07.02.2018 голова Роганської селищної ради Шевченко Ф.С. з працівниками виконкому ради, провів зустріч з начальником служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації Шевченко О.В. у ході якої було обговорено питання про утворення служби у справах дітей в Роганській селищній рад, що дасть змогу забезпечити відповідно до чинного законодавства виконання прав дітей в умовах реформування структури місцевого самоврядування та  влади в Україні, а також про організацію роботи дитячого будинку сімейного типу в селищі Рогань і здійснення заходів щодо оздоровлення дітей пільгового контингенту влітку 2018 року.
09 Лютого, 2018 р., 12:32
06.02.2018 Виконавчим комітетом Роганської селищної ради було закінчено модернізацію  вуличного освітлення на території селища Рогань ,проведення цих заходів дозволило створити безпечні умови для мешканців селища та руху транспорту в темну пору доби. З березня місяця 2018 року планується розпочати модернізацію вуличного освітлення в с. Хроли.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь