Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
21 Березня, 2018 р., 13:27
Виконавчим комітетом Роганської селищної ради було надано листа,до Харківської обласної державної адміністрації, з приводу неякісного надання послуг на території громади, перевізником ПАТ АТП 16329.
16 Березня, 2018 р., 20:46
13 березня на Відкритому фестивалі-конкурсі учень 8 класу народно-оркестрового відділу (гітара) Самигін Юрій (викладач Стецюк В. О.) отримав диплом Лауреата. Бажаємо подальших успіхів! 
13 Березня, 2018 р., 09:40
ФК Рогань виграла дві гри у груповому відкритому чемпіонату ДФЛ 2018р.Харківського району серед дітей ‎2001-2002 р.р.
27 Лютого, 2018 р., 11:42
Учениця Роганської музичної школи Шелудько Марія,здобула перемогу в рамках проекту "Творчий шанс" на 4-тому міжнародному фестивалі конкурсі мистецтв "Зимове сяйво",в номінації "Інструментальне мистецтво:фортепіано".Великих перемог тобі Марія!
27 Лютого, 2018 р., 11:26
10 лютого 2018 року у ДК ХПІ відбувся 5й Міжнародний музичний фестиваль-конкурс інструментального мистецтва "Чарівний камертон". Інструментальний ансамбль "Калейдоскоп" (4 учні), керівник - Юріна Галина Олександрівна, здобув  диплом Лауреата 1 ступеню та Гран-прі (диплом Гран-прі буде надіслано пізніше). Ми пишаємося нашими учнями! 
27 Лютого, 2018 р., 11:25
На 8-му обласному конкурсі гітаристів ім. В. Петрова учень 8 класу Самигін Юрій (викладач Стецюк В. О.) отримав диплом Лауреата III ступеню. Конкурс проходив 20-21 лютого у приміщенні ДМШ №1 (м. Харків). 
27 Лютого, 2018 р., 11:22
25 лютого 2018 року у селищі Бабаї відбулися традиційні змагання чоловічих баскетбольних команд Харківського району – Кубок « Відкриття». Це офіційне змагання у календарі Харківської райдержадміністрації дає старт повноцінному Чемпіонату району у 2018 році. У кубку приймали участь п’ять команд: Рогань, Високий, Бабаї та дві команди з Пісочина. Жереб звів у півфіналі Рогань з минулорічним переможцем чемпіонату командою Пісочин – 1. Суперник не з легких, та завдяки великому бажанню  та самовіддачі баскетболісти Рогані вирвали перемогу на останніх секундах з рахунком 26 : 24. У фіналі  нашу команду чекали місцеві Бабаї, яких підтримували глядачі. Та незважаючи на це команда Рогані здобула впевнену перемогу з рахунком 46 : 25 і отримала кубок «Відкриття»! Кращім гравцем був визнаний Олег Отришко – вихованець Роганської дитячо-юнацької спортивної школи. Взагалі основу команди складають мешканці нашої  громади: Петля Сергій, Булах Олександр, Олексійонок Богдан, Бондарев Олександр, Шаповал Андрій, Ульянченко Юрій. Бажаємо нашим баскетболістам подальших перемог у чемпіонаті Харківського району!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь