Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
02 Квітня, 2018 р., 20:36
ФІНАЛ ВІДБУВСЯ, МОЖНА ПІДБИВАТИ ПІДСУМКИ.  Ось і закінчився черговий турнір Харківської Шкільної регбійної Ліги. Визначено переможців і призерів, кращі гравці і бомбардир. Всі призи та нагороди дійшли до адресатів. Чемпіоном сезону 2018 стала команда 163 Гімназії, тренера Віталія Тука. Суперником по фіналу була команда -дебютант ліги вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, учні Пономаренківська СШ, виведені вперед своїм тренером Сергієм Куценко. В основний час команди так і не змогли відкрити рахунок. І в додатковому таймі йшла рівна боротьба. Але фортуна була на боці вихованців Віталія Туки. У цьому сезоні наші юні регбісти вперше взяли участь в змаганнях. Впевнено пройшли груповий турнір, здобувши сім перемог і один матч завершивши в нічию, зайняли перше місце в групі "Б". Як повідомив віце-президент Федерації регбі, головний тренер національної збірної України з регбі Геннадій Веприк, цей турнір є річним і проводиться в Харкові вже вшосте. Всі фіналісти були нагороджені кубками Ліги, дипломами, сертифікатами на відвідування дельфінарію «Немо». Всього в турнірі взяли участь близько 500 студентів. Ми вітаємо хлопців та бажаємо їм прагнути тільки до кращих результатами, переможних ривків, щоб спорт завжди тримав вас на високому рівні життя і дарував яскраві промені слави!
01 Квітня, 2018 р., 19:53
У вербну неділю, Бажаю вам, без сумніву, В серці — тепла, доброти, Ну а в душі — краси. Нехай все у вас вдається, Нехай вам любов посміхнеться. Щастя прийде назавжди, І не піде ніколи.
01 Квітня, 2018 р., 19:46
ФК Рогань серед чоловіків з рахунком 2-0 виграла у команди ФК  УФК- Олимпик U 17 у зимовому Чемпіонаті Харківської області з футболу серед аматорів 01.04.2018 р.стадіон Арсенал.Тренери Шамрай А.Д,Федоренко А.В
01 Квітня, 2018 р., 19:44
30 березня у Роганському будинку культури за ініціативи програми DOBRE та підтримці Роганської селищної ради пройшов семінар «Концепції молодіжної роботи в громаді». В семінарі брали участь учнівське та студентське самоврядування, громадські активісти, депутати, активні громадяни у яких є бажання працювати з дітьми та молоддю. В ході жвавої дискусії були обговорені такі питання, як стратегія молодіжної політики в Україні, концепція державної програми до 2020 року та розробка концепції молодіжної роботи в громаді.
31 Березня, 2018 р., 20:09
На Всеукраїнському конкурсі-фестивалі музичного мистецтва «Арт-Домінанта» диплом Лауреата отримав вокальний ансамбль «Теремок» під керівництвом Протопопової Наталі Савівни, концертмейстер Зайцева Ганна Андріївна. Захід відбувся у приміщенні Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди 30 березня 2018 року. В конкурсі приймали участь багато відомих творчих колективів м. Харкова і області, але наші учні вибороли перемогу. Пишаємося ними!
28 Березня, 2018 р., 17:41
ФК Рогань з рахунком 4-2 виграла у команди ФК Нива (Сковородинівка)у зимовому Чемпіонаті Харківської області з футболу серед аматорів 25.03.2018 р.Вітаємо наших переможців та висловлюємо подяку тренерам:Шамрай А.Д ,Федоренко А.В
28 Березня, 2018 р., 17:36
Футболісти Роганської КДЮСШ перемогли в двох групових іграх у відкритій дитячої футбольної лізі Харківського району серед дітей 2001-2002 року. ФК Рогань-ФК Циркуни 5-2 ФК Рогань-ФК Руські Тишки 7-2 Вітаємо наших юних футболістів з двома перемогами в особистій першості і з виходом у фінал Харківського району, який відбудеться 15.04.2018 в смт.Пісочін (Колегіум) серед команд ФК Рогань, ФК Безлюдівка, ФК Пісочин, ФК Люботин.Тренер-викладач Шамрай А.Д Команда ФК Рогань КДЮСШ вийшла перша з підгрупи у фінальну частину змагань при рівній кількості очок і особистих зустрічей, але за різницею забитих і пропущених голів: ФК Рогань +3; ФК Безлюдівка +1; ФК Руські Тишки -4.
28 Березня, 2018 р., 17:14
22 березня в актовій залі Роганської ДМШ для батьків та учнів відбувся звіт фортепіанного відділу і відкритий урок зав. фортепіанним відділом Бєляєвої Світлани Миколаївни на тему: «Виконання домашнього завдання. Цілі та задачі». Присутні батьки учнів були задоволені проведеним відкритим уроком і відзначили багато цікавого і корисного для себе.
28 Березня, 2018 р., 17:11
18 березня у приміщенні ДМШ №3 відбулась обласна олімпіада з музичної літератури на тему Команда учнів (5-7 класів) Роганської ДМШ з викладачем Юріною Галиною Олександрівною одержали Диплом та сертифікат участі. Бажаємо подальших успіхів!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь