Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
07 Грудня, 2021 р., 09:18
Шановні працівники та ветерани місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!
24 Листопада, 2021 р., 15:23
На початку сесії Роганської селищної ради молодь Роганської громади отримала сертифікати про проходження тренінгової програми "Лабораторія супергероїв" від Української академії лідерства! Учасників привітав заступник начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА - Едуард Павленко “Лабораторія супергероїв” - це 3-х денна програма неформальної освіти для молоді віком від 14-20 років з територіальних громад Харківської області, яка будується на поєднанні елементів емоційного, інтелектуального та суспільного розвитку на основі цінностей та геному лідера УАЛ та реалізувалась на базі молодіжних просторів в громадах області. Під час програми пройшли  заняття: - проектного і тайм-менеджменту, - розвитку критичного мислення та ораторського мистецтва, - мрієбудування та цілепокладання, - волонтерство та напрацювання власних ідей міні-проектів) Програма була реалізована  Українською академією лідерства за підтримки Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації в партнерстві з Роганською селищною радою! У рамках тренінгу було складено проекти, і вже на сьогоднішній день реалізовано один з них - «Хеллоуін» та квест , звіт якого молодь  представила у форматі презентації.
24 Листопада, 2021 р., 10:54
Згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія програмою Danida Business Finance в Україні передбачено надання безвідсоткових позик зі строком погашення до 10 років. Учасниками могли стати суб’єкти господарювання державної або комунальної форми власності. Конкурсні проєкти - пов’язані з розвитком інфраструктури: з відновлюваної енергетики, енергоефективності, районного теплопостачання, водопостачання та очищення води.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь