Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути
17 Листопада, 2021 р., 09:50
Депутати та активісти Роганської громади долучились до проєкту "Електронні петиції, як інструмент партисипації для активізації сталого розвитку Харківського передмістя", та  проєкту ГО  Добра Воля ”Нам не до лампочки!” який  дозволить надати всім бажаючим необхідну допомогу, як в процесі подання петицій, так і підтримку у вирішенні проблеми збору небезпечних відходів із подальшою їх утилізацією. Озброєні власним досвідом - навчать, допоможуть, вбережуть від помилок.      Громада, яка найшвидше збере підписи та отримає схвальну відповідь місцевої влади, отримає у винагороду новенький контейнер для збору небезпечних відходів, організована належним чином збір та утилизація  та згодом чистіше довкілля. Просимо Всіх небайдужих підтримати петицію на сайті Роганської громади за посиланням https://roganska-gromada.gov.ua/petition/1958/?fbclid=IwAR24P4QxLJqM8HXwd_PoFxYWIa1UBQKjDqWrY_P-SPcHDEKOkYs0XKM_kA8
11 Листопада, 2021 р., 09:59
Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Роганської селищної ради Харківського району Харківської області» за підтримки Роганського селищного голови Марії Черенко, проводить конкурс дитячого малюнку до Святого Миколая! Переможці конкурсу отримають м'які іграшки - двох ведмедів!  Запрошуємо долучитися до конкурсу.  Дитячі малюнку Ви можете відправити за адресою 62482, Харківська область, Харківський район, с. Докучаєвське, вул. Докучаєва, буд. 8Б або передати до КУ "ЦНСП". За додатковою інформацією звертайтеся за тел.  (057)720-20-01.
09 Листопада, 2021 р., 08:29
Вітаємо всіх працівників закладів культури, творчі колективи, професійних артистів та аматорів, клубних працівників, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів, всіх тих, хто любить та плекає українську культуру, з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!
07 Листопада, 2021 р., 07:00
Вітаємо всіх працівників, які щодня працюють у сфері соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин, з професійним святом – з Днем працівника соціальної сфери!
29 Жовтня, 2021 р., 11:53
Вітаємо вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, які гідно представили нашу громаду на X-му  Міжнародному багатожанровому  фестивалі-конкурсі мистецтв "DANCESONGFEST-2021", що  відбувся в м. Харків 24-го жовтня і був проведений за підтримки Мінистерства культури та інформаційної політики України. Дует Іван Нетіс і Марія Толстих - лауреат І-го ступеня, вокальний колектив "Мозаїка-star" - лауреат ІІ-го ступеня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь