Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

10 Травня, 2018 р., 13:49
Пожежонебезпечний період – це частина року, коли виникають лісові і степові пожежі (з моменту сходження снігового покриву навесні до настання стійкої вологої осінньої погоди або утворення снігового покриву). Для попередження виникнення пожеж у природних екосистемах, в тому числі лісових масивах, населенню області потрібно дотримуватись певних правил поведінки.
08 Травня, 2018 р., 17:34
Виконавчий комітет Роганської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Роганської селищної ради: сел. Рогань, сел. Докучєвське, с. Хроли, с. Пономаренки, с. Лелюки,              с. Логачівка. Датою оголошення конкурсу вважати дату публікації оголошення в офіційних друкованих джерелах.
27 Квітня, 2018 р., 15:27
05.05.2018 РОКУ  О 14:00,  ВІДБУДЕТЬСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ XX СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ В ПРИМІЩЕННІ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ЗА АДРЕСОЮ СМТ. РОГАНЬ, ВУЛ. КУЛЬТУРИ, 60.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь