Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

06 Квітня, 2018 р., 12:23
Боржники ЖЕУ "Докучаївське" станом на 01.03.2018р.
04 Квітня, 2018 р., 10:48
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 року № 148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітації дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
03 Квітня, 2018 р., 14:49
«ХАРКІВСЬКИМ РЕГІОНАЛЬНИМ ФОНДОМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА спільно з Департаментом економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації з 10 квітня по 15 червня 2018 року проводиться конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області у національній валюті України в розмірі від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року, від 75 до 200 тис. грн – строком до 2 років. Мікрокредити надаються для виробництва, переробки і збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму. З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись на сайті ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ФОНДУ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА – www.kharkiv.biz.ua.
03 Квітня, 2018 р., 09:34
05.04.2018 року о 10 годині в Будинку культури відбудеться заключний етап формування плану покращення послуги з водопостачання та водовідведення, який розроблявся Роганською територіальною громадою в рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)” за фінансової підтримки USAID.
28 Березня, 2018 р., 10:46
Шановні мешканці громади! Виконавчий комітет Роганської селищної ради намагається зробити життя мешканців кращим, облаштовуючи громадські місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь