Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

11 Березня, 2024 р., 15:57
6 березня Український ветеранський фонд почав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу «Варто почати власну справу». За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень.
11 Березня, 2024 р., 10:54
УВАГА! 15 березня 2024 року о 13:00 фахівці Харківської філії Харківського обласного центру зайнятості в будівлі Будинку культури за адресою сел. Рогань, вул. Культури 60  проведуть виїзний інформаційний семінар для мешканців та гостей громади, представників малого та середнього бізнесу.  Під час заходу буде можливість дізнатись детально про наступні теми: -    Отримання гранту за Урядовою програмою «єРобота», як один із способів започаткувати або масштабувати власну справу;  -    Бізнес-тренінг «Перспективи грантової допомоги на 2024 рік та оподаткування грантів» від консультанта Громадської Організації «Асоціації приватних роботодавців» Валерія Кандалова; -    Активні програми, як один із засобів підтримки роботодавців при працевлаштуванні різних категорій громадян. Запрошуємо всіх бажаючих, отримати корисну інформацію та проконсультуватися за хвилюючими питаннями!
09 Березня, 2024 р., 10:30
День землевпорядника - відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року.
09 Березня, 2024 р., 09:15
9 березня 2024 року в Україні відзначають 210-ту річницю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка (1814–1861 рр.) – видатного українського поета, прозаїка, художника, політичного і громадського діяча.
08 Березня, 2024 р., 09:30
Щороку 8 Березня в Україні та світі святкують Міжнародний жіночий день. Цей день не лише про красу та весняний настрій, але й про жіночі права.  В наш час жінка вже не обмежується роллю "берегині". Вона є самостійною особистістю, яка щодня долає гендерні стереотипи, демонструє свою силу та незалежність, професійність та лідерські якості.    У нашій країні жінки завжди визначалися своєю міцністю і витримкою. Але ось, коли випробування війни приходять, коли стикаємось з труднощами і випробуваннями, українські жінки виходять на передній план, як справжні героїні. Вони не просто переживають важкі часи, вони їх змінюють, перетворюючи свої страхи на силу та дію. Від лікарок, які рятують життя на передовій, до вчительок, які виховують наше майбутнє, від вчорашніх матерів, які виховують героїв, до сучасних підприємниць, що змінюють обличчя нашої країни – українські жінки стають невичерпним джерелом впливу та натхнення.
08 Березня, 2024 р., 08:15
Звернись до РТЦК та СП за місцем проживання.
07 Березня, 2024 р., 16:00
З метою визначення пріоритетних напрямків підтримки у нашій громаді задля покращення захисту цивільного  населення в умовах воєнного конфлікту, проводиться опитування місцевих мешканців для оцінки потреб у захисті цивільного населення за допомогою онлайн  опитувальника, який розміщено за посиланням:
05 Березня, 2024 р., 11:58
У Харківській області ситуація зі сказом залишається напруженою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь