Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

09 Жовтня, 2024 р., 14:16
Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2024 рік.
08 Жовтня, 2024 р., 14:22
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п. 59.3 ст. 59 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) податкова вимога разом з детальним розрахунком суми податкового боргу надсилається не раніше першого робочого дня після закінчення граничного строку сплати суми грошового зобов’язання.
08 Жовтня, 2024 р., 14:20
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) визначено право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування.
08 Жовтня, 2024 р., 14:18
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що суб’єкти господарювання не застосовують реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні РРО (далі – ПРРО), а застосовують розрахункові книжки та книги обліку розрахункових операцій при реалізації технічно-складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів на території села, селища, якщо граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій не перевищує 167 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, на один структурний (відокремлений) підрозділ (пункт продажу товарів).
07 Жовтня, 2024 р., 08:30
А ти чуєш усе, що хоче сказати тобі близька людина. Можливість бути почутим є чи не найважливішою підтримкою в складні часи. Але просто нагострити вуха недостатньо — ось кілька рекомендацій, як слухати інших, щоби почути головне. Зрозуміти. Дати необхідну підтримку  Ці рекомендації для каруселі з розділу «Етика взаємодії в періоди стресу» «Довідника безбар’єрності». Це гід із толерантної взаємодії, створений за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
03 Жовтня, 2024 р., 10:30
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі -  ПКУ) визначено право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування.
03 Жовтня, 2024 р., 10:00
Головне управління ДПС у Харківській області інформує платників ПДВ, що з 25 вересня 2024 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2024 року № 1088 «Про внесення змін до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних», відповідно до якої внесені зміни до Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2010 року № 1246 (далі – Порядок № 1246).
02 Жовтня, 2024 р., 12:16
Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що громадяни, які мають право на податкову знижку за результатами 2023 року, можуть подати податкову декларацію про майновий стан і доходи по 31 грудня 2024 включно.
02 Жовтня, 2024 р., 12:14
Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2025 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь