Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

21 Травня, 2020 р., 08:05
Всі українці відзначають День вишиванки - символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.
19 Травня, 2020 р., 08:11
Дистанційне пленарне засідання XLII позачергової сесії відбудеться 20 травня о 14,00 год.
16 Травня, 2020 р., 17:14
В зв’язку з проведенням регламентних робіт, для запобігання аварійних ситуацій світло на території сел. Рогань (Східна, Весела, Дружби, Паркова, Л. Українки, 1-го Травня, Соборна, Квіткова, Чкалова, Зернова, Подольська, провулки: Веселий, Овражний, Межевий,) та сел. Докучаєвське (Джерельна, Шкільна ) буде відключено з 08:00 до 17 :00.
12 Травня, 2020 р., 09:15
Наразі немає жодних наукових доказів про можливість передачі вірусу COVID-19 від тварини людині. Також відсутні докази того, що вірус може поширюватися від хутра або шкіри домашніх тварин до людей.
05 Травня, 2020 р., 14:53
Відключення світла 9:00 - 17:00  сел. Докучаєвське, Джерельна, Шкільна, Станційна, Докучаєва, Академічна, Сонячна, Весняна. Ремонт на високовольтній лінії.
04 Травня, 2020 р., 15:33
Шановні виробники сільськогосподарської продукції та утримувачі пасік! Проблема з якою часто стикаються бджолярі - це отруєння бджіл пестицидами у період цвітіння рослин без своєчасного попередження, але дотримання правил та вияв взаємоповаги один до одного – є гарантом плідної співпраці сільськогосподарських підприємств та пасічників. Така взаємодія забезпечить не лише відсутність судових тяжб щодо відшкодування завданої шкоди, а й буде корисним обом сторонам: пасічнику – мед, пилок та здорових бджіл, власнику сільськогосподарського підприємства – підвищення врожайності сільськогосподарських культур, а пересічним мешканцям – якісну продукцію.
04 Травня, 2020 р., 14:54
Харківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, як соціальний заклад, здійснює заходи щодо пошуку кандидатів у патронатні вихователі, їх первинного відбору, сприяє проходженню такими кандидатами навчання тощо.
04 Травня, 2020 р., 14:33
«Водно - нітратна метгемоглобінемія» - це захворювання, яке пов’язане зі споживанням питної води, в якій вміст нітратів складає більше ніж 50 мг/дм3. Випадки метгемоглобінемії трапляються частіш за все в сільських регіонах, де використовується вода з колодязів та індивідуальних свердловин. До групи підвищеного ризику відносяться діти до 3х років, яких вигодовують сумішами, приготовлених на воді з колодязів. Дане захворювання може призвести до смерті, якщо вчасно не розпізнати та не розпочати екстрене лікування. Симптоми хвороби можливо сплутати з іншими захворюваннями. Хвороба проявляється у вигляді ціанозу - посиніння ділянок навколо рота, рук і на стопах внаслідок гіпоксії, задуха, тахікардія, можуть бути диспепсичні розлади.
28 Квітня, 2020 р., 16:49
Дистанційне пленарне засідання XLI позачергової сесії Роганської селищної ради відбудеться 29 квітня о 14,00 год.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь