Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

В Україні працює Гід з державних послуг – офіційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування

Дата: 22.02.2021 09:25
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Портал містить повну та достовірну інформацію щодо понад 1500 послуг – про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Гід доступний у двох форматах відкритих даних: Excel та Json. Інформація на Гіді з державних послуг є актуальною та такою, що відповідає чинному законодавству України.

Інформацію про послуги розподілено за 17 категоріями залежно від сфери діяльності: громадянство та міграція, будівництво та нерухомість, соціальний захист, транспорт, сільське господарство тощо.

Нагадаємо, Мінцифри з метою підвищення обізнаності не тільки громадян України, а й іноземців та осіб без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, щодо державних послуг, які можна отримати в Україні, та мінімізації побутової корупції при їх отриманні, 27 серпня 2020 року запровадило Гід з державних послуг, який розміщується на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «Портал Дія» та доступний за посиланням: https://guide.diia.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь