Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Другий день Міжнародного форуму з відновлення України у Берліні!

Дата: 13.06.2024 17:56
Кількість переглядів: 58

На панельній дискусії «Приналежність, прозорість та доброчесність у відновленні» ми обговорили ключові питання створення прозорої та підзвітної системи відновлення. Це важливо для підтримки доброчесності в процесі відбудови за участі донорів, уряду, громадянського суспільства та приватного сектору.

Малі громади, так само як і великі міста, можуть стати повноцінними партнерами у процесі відновлення. Місцеве самоврядування взяло на себе головну роль у перші дні війни і зараз здатне планувати та проводити відновлення. Це важливий сигнал для нашої Роганської громади, яка має великий потенціал для співпраці та розвитку. Важливо, щоб всі громади, включаючи малі, долучалися до цього процесу.

Для нашої громади це відкриває нові перспективи для розвитку та відновлення, що є надзвичайно важливим у цей непростий для всіх час! Ми маємо всі необхідні інструменти для чесного та активного процесу відновлення, щоб донори могли бути впевненими, що їхні кошти використовуються належним чином та відповідають потребам громадян.

Щиро вдячна всім моїм колегам, які, незважаючи на складнощі, працюють над розробкою нових проєктів відбудови і шукають можливості для їх реалізації. В програмі конференції також обговорюються зміцнення партнерств, залучення міжнародного муніципального партнерства до відновлення та зближення з ЄС, інтеграція до єдиного ринку.

Разом ми сильніші! #URC2024 #ВідновленняУкраїни #Євроінтеграція #РоганськаГромада

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь