Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Оголошення

21 Березня, 2019 р., 15:47
ВІдключення світла по вулиці Гагаріна,Космічна,Коцюбинського, з 09:00 - 17:00 в зв'язку з обрізкою дерев.
19 Березня, 2019 р., 12:10
Відключення світла 11:00 - 17:00  по вул. Коцюбинського, Дослідна, Мічуріна, Харківська, Паркова, 1-го Травня, Соборна, Квіткова, Чкалова, Зоряна, Лесі Українки, Подольська, Жасмінова, Чехова, Культури, Наукова, Вишнева, Казацька, Зарічна, Дружби, Весела, Б.Хмельницького, Южна, Східна, Зернова,Гагаріна,Чугеєвська,Коцюбинського,Зернова,Опитна,Паркова, Космічна та сел. Докучаєвське, Джерельна та Шкільна. Ремонт на високовольтной лінії.
11 Березня, 2019 р., 12:17
Звіт про виконання паспортів бюджетних прграм за 2018 рік.
01 Березня, 2019 р., 15:02
В березні цього року стартує монетизація субсидій – «живі» гроші для розрахунків за комунальні послуги виплачуватимуть безпосередньо одержувачам субсидії. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів України. З 1 січня 2019 року пільги і субсидії виплачуються не підприємству-надавачу послуг, а споживачу у грошовій формі.
01 Березня, 2019 р., 14:58
Прості кроки, які може зробити кожен: вчасно закривати кран на кухні чи у ванній кімнаті - берегти десятки літрів чистої води; користуватися пральною та посудомийною машинами при повному завантаженні; не використовувати фосфатні (фосфонатні) миючі засоби, бо фосфати призводять до загрозливого «цвітіння» водойм; віддавати перевагу душу замість ванної; вимикати воду під час чищення зубів; користуватися унітазом з двома режимами зливу; не засмічувати водойми побутовими відходами; не мити машини на берегах річок та озер.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь