Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Форум активних мешканців та відкритої влади "Відновлюємо нашу громаду разом!"

Дата: 23.07.2024 14:30
Кількість переглядів: 58

Ось і підійшов до кінця ще один важливий етап нашої роботи! Тож ми хочемо поділитись з вами новинами про нашу участь у Форумі активних мешканців та відкритої влади "Відновлюємо нашу громаду разом!", що відбувся 19-20 липня 2024 року у Києві. Цей захід був організований Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ у рамках Проєкту “Відновлюємо нашу громаду разом!”.

Роганська громада мала честь представити результати двох успішних проєктів, які були реалізовані в нашій громаді завдяки активній співпраці між мешканцями та владою. Ми поділилися найкращими практиками залучення громадян до процесів відновлення та розвитку, а також обговорили вивчені уроки та виклики, з якими стикнулися під час реалізації міні-проєктів.

Протягом двох днів форуму ми обмінювалися досвідом та ідеями з представниками інших громад, що беруть участь у проєкті. Це був надзвичайно продуктивний час, сповнений корисних дискусій та натхненних виступів.

Особливу увагу було приділено укріпленню співпраці між різними громадами для реалізації спільних проєктів та ініціатив. Створено мережу контактів для підтримки та обміну ресурсами, що буде надзвичайно корисним для всіх учасників.

Ми з нетерпінням чекаємо на продовження діяльності Фундації ПАУСІ та Фонду “Партнерство за сильну Україну”, і сподіваємося на запуск третьої фази проєкту. Віримо, що разом ми зможемо зробити наші громади ще сильнішими, більш згуртованими та готовими до будь-яких викликів.

Дякуємо організаторам форуму за чудову можливість та всім учасникам за активну участь і натхнення!

Проєкт “Відновлюємо нашу громаду разом!” реалізується за підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

https://www.facebook.com/pauciFoundationФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь