Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Навчання з тактичної медицини для Місцевої пожежної команди Роганської селищної ради

Дата: 19.07.2024 13:01
Кількість переглядів: 65

В рамках нашої співпраці з Center for Civilians in Conflict (CIVIC), 17 липня у Роганській громаді було проведено надзвичайно важливе навчання з тактичної медицини.

Це тренування проводилося не теоретиками, а практикуючим спеціалістом, який має реальний досвід роботи в екстремальних умовах. Завдяки цьому наші пожежники та рятувальники отримали неоціненні знання та навички, що допоможуть їм ефективно реагувати на надзвичайні ситуації та забезпечувати безпеку нашого населення.

З початку повномасштабної агресії місцева пожежна команда продовжувала виконувати свою роботу, часто працюючи під обстрілами, оскільки через російські атаки на населені пункти громади роботи було дуже багато. Зараз команда постійно проходить онлайн-курси. Однак, в умовах війни та постійних обстрілів Харківської області, практичні тренінги є вкрай важливими для ефективного виконання обов'язків пожежної охорони та забезпечення безпеки населення.

Ми вдячні CIVIC за постійну підтримку та допомогу у підвищенні безпеки і захисту мирних жителів нашої громади. Спільними зусиллями ми створюємо безпечне та надійне середовище для всіх мешканців Роганської громади.

#ТактичнаМедицина #CIVIC #ЗахистНаселення #ГотовністьДоНадзвичайнихСитуацій #Співпраця #ЗлагодженаРоботаФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь