Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Завершилися ремонтні роботи в рамках проєкту «Відновлюємо нашу громаду разом!»

Дата: 15.07.2024 15:35
Кількість переглядів: 43

З великим задоволенням повідомляємо, що завершилися ремонтні роботи в рамках нашого проєкту «Відновлюємо нашу громаду разом!». Звичайно, ще залишилося багато звітів, але ми не можемо не поділитися з вами цим результатом, цим спільним для всіх мешканців досягненням. Мініпроєкт «Поточний ремонт та облаштування службового приміщення для здійснення офіцерами Роганської громади своїх службових повноважень» став кроком до покращення безпекової та соціальної ситуації у нашій громаді, і ми вдячні кожному, хто долучився до цієї ініціативи.

Завжди, починаючи новий проєкт, ми стикаємося з певними побоюваннями, і цей проєкт не став винятком. Були сумніви, адже мета полягала у залученні мешканців, плануванні відновлення громади, співпраці влади та громади в умовах воєнного часу. Проте результат нас щиро порадував – ми змогли об’єднати зусилля багатьох активних громадян, які спільно працювали над реалізацією ініціативи. Це показало, що навіть у складні часи можна досягти значних успіхів завдяки єдності та співпраці.

Цим дописом ми також хочемо висловити щиру вдячність представникам та керівництву КУ «Центр надання соціальних послуг» та Служби у справах дітей за їхню невтомну підтримку та співпрацю на усіх етапах проєкту. Це було надзвичайно важливо для досягнення успіху.

Марія Черненко, начальниця Роганської СВА, підкреслила важливість таких ініціатив і висловила вдячність усім причетним за їхню активність і віру в спільну справу: «Ми віримо, що завдяки спільним зусиллям ми зможемо досягти ще більших змін і покращень».

І звичайно ж дякуємо Фонду «Партнерство за сильну Україну» та Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ за те, що надаєте змогу та підтримуєте в починаннях такі громади, як наша, працювати і розвиватися.

Попереду нас чекає ще багато роботи по наповненню простору, по пошуку нових донорів та партнерів, але ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо створити комфортне та функціональне робоче середовище для офіцерів громади.

https://www.facebook.com/pauciFoundation

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь