Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Шановна громадо! Щиро вітаємо вас із Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2024 08:30
Кількість переглядів: 57

Бажаємо всім міцного здоров'я, щастя, добробуту та непохитної віри у світле майбутнє нашої країни. Нехай цей святковий день надасть нам сили та наснаги для нових звершень на благо нашої Батьківщини.

Від імені Українського народу, виражаючи його суверенну долю, 28 червня 1996 року було прийнято Конституцію України – головний нормативно-правовий акт держави, який став ядром консолідації українського суспільства. Цей день є особливим нагадуванням про наші спільні цінності, права та свободи, закріплені у Головному Законі нашої держави. Конституція України – національний скарб, вона відображає нашу багату історію, глибоке історичне коріння, тяглість і європейську зорієнтованість українського конституціоналізму. Є основою нашого демократичного суспільства і гарантом незалежності та суверенітету України.

28 червня 2024 року – 28-ма річниця прийняття Конституції України і 856 день від моменту повномаштабного вторгнення військ рф в Україну. В умовах нашої боротьби і на тлі незліченних злочинів окупантів, цінності, закладені в Основному Законі для кожного українця набувають ще вагомішого і більш глибинного змісту.

Уже в 1710 році Конституції Пилипа Орлика було передбачено створення першої в Європі моделі незалежної держави, прописано поняття «вільного народу», основи демократії та правосуддя, антикорупційні та соціальні засади.

Ми протистоїмо агресору, який зневажає юридичні норми та міжнародне право. За підтримки закордонних партнерів наближаємо нашу Перемогу, продовженням якої буде притягнення до відповідальності держави-терориста. А світ отримає шанс на встановлення стійкого миру та успішну реконструкцію глобальної системи колективної безпеки. Тримаймо стрій!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь