Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

11 квітня 2024 року відбулася ознайомча зустріч представників Роганської громади та команди Програми DOBRE / USAID

Дата: 12.04.2024 11:51
Кількість переглядів: 61

11 квітня 2024 року відбулась перша ознайомча зустріч між представниками Роганської громади та командою консультантів з планування Місцевого економічного розвитку (МЕР) Програми USAID DOBRE. Ця зустріч дала початок комплексній експертній підтримці процесу оновлення планувальних документів місцевого економічного розвитку Роганської ТГ. 

З вітальними словами до учасників зустрічі звернулись: експерт із місцевого економічного розвитку Програми USAID DOBRE Віталій Юрків, спеціалістка з місцевого економічного розвитку Програми USAID DOBRE Олеся Хомин та програмна спеціалістка Програми USAID DOBRE Катерина Шептій. Від громади на зустрічі були присутні Наталія Кіщенко, начальник фінансового відділу; Максим Безверхий, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, міжнародної співпраці, комунікації та туризму та Тетяна Максимова, спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій, міжнародної співпраці, комунікації та туризму.

Під час зустрічі було представлено консультанта USAID DOBRE Віктора Шулика,  який надаватиме підтримку громаді під час актуалізації документів з МЕР, обговорено поточну соціально-економічну ситуацію в громаді, а також основні активності, які заплановано реалізувати. 

Найближчим часом заплановане розширене засідання, на якому буде визначено календарний план реалізації проєкту, склад Робочої групи з МЕР та розпочато роботу із оцінювання економічних викликів, потреб і можливостей із широким долученням бізнесу та громадськості. Тож уважно слідкуйте за анонсами. 

Також звертаємо увагу на можливість долучення. Для бажаючих долучитись до роботи  з актуалізації Плану місцевого економічного розвитку просимо заповнити коротку анкету для надсилання запрошень

Анкета USAID DOBRE

@Агенство США з міжнародного розвитку USAID ; @Програма DOBRE;  #LED_DOBRE

 

https://www.facebook.com/decentralizationisdobre

https://www.facebook.com/USAIDUkraine

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь