Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Фокус-групове інтерв’ю в рамках проєкту «Голос громад в місцевому самоврядуванні»

Дата: 09.04.2024 20:00
Кількість переглядів: 41

Продовжуємо досліджувати та вивчати проблемні аспекти в житті нашої громади за напрямком «Зміцнення згуртованості та залучення громадськості на основі дорадницького підходу» в рамках проєкту «Голос громад в місцевому самоврядуванні», який є частиною Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Сьогодні, 9 квітня 2024р. провели фокус-групове інтерв’ю з активними мешканцями Роганської територіальної громади. Родзинкою стало проведення даного заходу не в адміністративному центрі громади, а в с. Хроли. Не секрет, що периферійні населені пункти громад мають дещо менший доступ до інформаційних ресурсів. Тим цікавіше було почути думки саме представників старостинського округу.

До заходу долучились представники різних груп, зокрема, органів місцевого самоврядування, громадських діячів, підприємців, представники сфер освіти та культури, соціальної сфери. Зустріч пройшла у безпечному укритті в приємній та дружній атмосфері.

Серед проблемних моментів в житті мешканців: комунальне господарство і благоустрій, питання безбар’єрного середовища і змістовного дозвілля для всіх вікових категорій. Викликає занепокоєння і значне зменшення кількості родин з дітьми, без яких складно впевнено визначати основні параметри соціально-економічного розвитку громади.

Не дивлячись на складні часи, люди готові розвиватися й власноруч створювати ліпші умови для життя своїх родин та земляків. Оновлення ігрових та спортивних майданчиків, благоустрій рекреаційних зон, прибирання стихійних сміттєзвалищ тощо, визначені мешканцями як перспективні напрями заходів згуртування, що заплановані на найближчі місяці в Роганській територіальній громаді.

Попереду на нас чекає велика робота, проте залученість і рішуча налаштованість наших мешканців та представників громадських організацій надихає творити зміни!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь