Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Тренінг «Ефективні комунікації для громади» від Українського кризового медіа-центру у рамках Програми USAID DOBRE

Дата: 27.03.2024 14:28
Кількість переглядів: 93

21-22 березня в Роганській громаді пройшов тренінг «Ефективні комунікації для громади». 

В перший день тренінгу учасники активно обговорювали публічні комунікації у громадах і те, яку надзвичайно важливу роль вони відіграють у забезпеченні взаємодії та розуміння між владою та мешканцями. Більш детально з результатами можна ознайомитись за посиланням:

Тренінг «Ефективні комунікації для громад» | Роганська селищна військова адміністрація Харківської області (roganska-gromada.gov.ua)

Не зважаючи на черговий масований ракетний обстріл ворога та відсутність електроенергії, 22 березня ми продовжили наше навчання і вдосконалювали свої навички.

Обговорення другому дня було спрямоване на вивчення ролі соціальних мереж у комунікаціях, а також на практичні аспекти створення контент-плану, необхідність роботи з коментарями, візуалізацію інформації та техніки фотографування важливих заходів у громаді.

Кожен учасник мав можливість обмінюватися досвідом, вивчати нові методи та стратегії, які сприятимуть покращенню комунікаційних зусиль у майбутньому.

«Цей тренінг був для нас дуже корисним і актуальним, особливо в умовах постійних викликів та кризових комунікацій», - зазначила начальниця відділу освіти Ольга Фатєєва.

Дякуємо всім учасникам за активну участь, а представницям Українського кризового медіа-центру у межах Програми USAID DOBRE за підтримку та організацію подібних заходів.

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність”» (DOBRE) - це дев’ятирічна ініціатива, яка виконується Глобал Ком’юнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на підтримку та розвиток територіальних громад, допомагаючи їм здійснювати переваги децентралізації.

Фото без описуFacebook

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь