Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Благодійний медичний виїзний прийом мешканців Роганської громади

Дата: 22.05.2023 15:33
Кількість переглядів: 212

 

14 травня в смт Рогань в межах проектів Медицина поруч і Медична допомога Харків Благодійний фонд Євгена Пивоварова спільно з американською Благодійною організацією Direct Relief і Українсько-Ізраїльською асоціацією лікарів-волонтерів FRIDA Ukraine провели медичний виїзний прийом мешканців нашої громади.

Фото без опису

У Роганській громаді вже понад 2600 внутрішньо переміщених осіб і багато мешканців, які під час активної фази військових дій залишалися в громаді й на фоні психологічної напруги та постійного стресу набули нових захворювань чи почали прогресувати вже наявні.

Обстеження пройшли більше 146 мешканців, проведено 405 медичних консультацій та  безоплатно надано 552 упаковки необхідних лікарських засобів.

Лікарі-волонтери надали консультації з напрямів терапевтії, хірургії, неврології, кардіології, дерматології, отоларингології, офтальмології, урології, гінекології, ендокринології, фізіотерапії.

Дякуємо за якісну організацію БФ Євгена Пивоварова, висопрофесійним лікарям-волонтерам FRIDA Ukraine за надані консультації, Direct Relief за постійну підтримку України та окремих постраждалих регіонів! 

Такі прийоми є важливими для забезпечення громадського здоров’я, профілактики різних типів захворювань та виявлення серйозних хвороб на ранніх стадіях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь