Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Відновлення водопостачання за підтримки ГО ДЕСПРО

Дата: 08.05.2023 12:36
Кількість переглядів: 287

Громадська організація ДЕСПРО реалізує на території Роганської селищної територіальної громади Проєкт «Підтримка відновлення України». У рамках якого фахівці організації відібрали об’єкти, які постраждали від збройної агресії рф та будуть відновлені за рахунок донорського фінансування.

Фото без опису

Окремо слід відмітити, напрямок відновлення інфраструктурних об’єктів водопостачання в смт Рогань. Під час активної фази бойових дій ворожі війська цілеспрямовано руйнувала критичну інфраструктуру, від обстрілів у минулому році різну ступінь пошкоджень отримали 4 трансформатори, газорозподільча станція та дві котельні, які вже вдалося відновити. У системі водопостачання та водовідведення постраждали 4 водонапірні вежі, каналізаційна насосна станція та частина мереж, які не витримали вибухову хвилю та непритаманну вібрацію.

У рамках проєкту «Підтримка відновлення України» ГО ДЕСПРО взяла в роботу три водонопірні вежі. На минулому тижні в смт Рогань по вул. Гагаріна встановлена нова водонапірна вежа, характеристики якої дозволяють  підтримувати необхідний тиск у мережі водопостачання та забезпечити необхідною кількістю води  майже 500 мешканців, а при відключеннях електроенергії споживачі матимуть певний запас води .

Експерти ГО «ДЕСПРО» забезпечили якісне та професійне супроводження усіх етапів виконання робіт - від ідеї до реалізації, а силами підрядної організації за сприяння КП «Теплові мережі Роганської селищної ради» виконано якісний монтаж та підключення водонапірної вежі до мережі водопостачання.

 

Ми щиро дякуємо ГО ДЕСПРО, проєкту "Підтримка відновлення України", який реалізується за фінансування Swiss Solidarity та SDC консорціумом, до складу якого входять: Helvetas Schweiz, DESPRO та Skat Consulting Ltd. за підтримку Роганської громади на шляху до відновлення і впевнені, що наша співпраця дасть можливість мешканцям швидше повернутися до нормального життя! Працюємо далі, працюємо за ради Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь