Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

РОГАНСЬКА ГРОМАДА 20 КВІТНЯ 2023 РОКУ ОТРИМАЛА ПОЖЕЖНУ АВТОЦИСТЕРНУ ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ КОМАНДИ

Дата: 21.04.2023 11:28
Кількість переглядів: 299

Ми вдячні за сприяння народному депутату України Євгену Пивоварову, першому заступнику начальника Харківської районної військової адміністрації Володимиру Усову та дякуємо депутату Харківської райради Михайлу Третяку й благодійному фонду "Аrchimed", які передали пожежний автомобіль «Mercedes», бойовий пожежний одяг та взуття для Місцевої пожежної команди Роганської громади. Ця нова техніка значно підвищить бойові можливості наших вогнеборців, що надзвичайно важливо в умовах війни.

Фото без опису

Державна служба з надзвичайних ситуацій України постійно підтримує та розвиває добровільний пожежний рух й існуючі підрозділи місцевої пожежної охорони. В період війни вогнеборці-добровольці місцевих команд внесли свій непохитний вклад у подолання наслідків ворожої агресії та захист мирного населення від пожеж, спричинених окупантами. Вогнеборці МПК Роганської селищної ради здійснили ліквідацію понад 30 пожеж на території Роганської громади. Вони ризикували власним життям, працюючи пліч-опліч з рятувальниками Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв висловив вручив відомчі відзнаки ДСНС начальнику Роганської селищної військової адмініс рації Марії Черненко, начальнику МПК Роганьської громади Анверу Мовсумову та водію пожежного автомобіля Василю Видайко.

Ми вдячні керівництву ДСНС та благодійникам за дієву підтримку у зміцненні матеріально-технічної бази та підвищенні бойової спроможності нашого пожежного  підрозділу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь