Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов відвідав Роганську громаду

Дата: 16.04.2022 10:08
Кількість переглядів: 4853

Вчора, голова області разом із своїми заступниками та представниками місцевої влади оглянули місця руйнувань і поспілкувалися із мешканцями громади.

«На фото – садочок та школа зі снарядами на подвір'ях, вирви – на місці яких були будинку. Місцева вежа водопостачання на час окупації була позицією ворожого снайпера. Наразі триває облік зруйнованих інфраструктурних об’єктів, в тому числі і підприємств», – розповів очільник області.

У селищі Рогань багато понівечених житлових будинків, закладів та будівель підприємства, які постраждали від ворожих обстрілів. Вщент вигоріли від прямих попадань снарядів – 27. У селищі Докучаєвське зруйнований один житловий будинок та гуртожиток Державного біотехнологічного університету, багато будинків стоїть без вікон.

Голова Роганської громади повідомила, що в сел. Рогань, 14 квітня в частині селища вдалося відновити електропостачання. Зараз комунальні служби роблять все, щоб повністю забезпечити жителів електрикою, водо- та газопостачанням.

Із обласного логістичного центру доставляються продукти харчування. Вже передали майже 2500 наборів, які роздали в сел. Рогань та сел. Докучаєвське (Учгосп).

«Росіяни безжально знищували населений пункт. Під українськими прапорами поступово і спільними зусиллями ми все відбудуємо!» – запевнив Олег Синєгубов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь