Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

РОГАНСЬКО ГРОМАДО, ДОБРОГО РАНКУ!

Дата: 27.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 5572

 

 

Ваш селищний голова на робочому місці. Зі мною координаційна група та чоловіча частина працівників селищної ради.

За оперативною інформацією керівників підприємств та установ, з якими мала ранкове інформаційно-координаційне спілкування, ніч з 26 на 27 в нашій громаді пройшла спокійно та контрольованою. По при це, під обстріл сьогодні вночі попало одне із сіл громади, пошкоджений один будинок, постраждалих немає. На цей час ворожі диверсійно-розвідувальні групи, міток- вказівок для обстрілювання не виявлено.

Вчора вдалося доставити невеликий запас хліба в населені пункти, працюємо  сьогодні далі над цим, шукаємо де знайти додаткові поставки! Вчора організовано підвіз води в сел. Рогань. Сьогодні теж плануємо, будемо давати додаткові оголошення. Працюємо з підприємцями щодо відкриття аптек в населених пунктах.

Інформацію будемо додатково повідомляти!

Головна проблема, яку не можемо вирішити – відновлення електропостачання селища Рогань, сподіваємося, що ремонтна бригада зможе виїхати ремонтна бригада.

Звертаємося до підприємців та власників торгових точок, просимо Вас забезпечити роботу магазинів, хоч невеликими інтервалами.

Штаб координації та реагування працює в Рогані в Будинку культури. Туди можна не тільки приходити з проблемами, а й приносити необхідні речі для ВСУ та територіальної оборони!

Отже, ситуація у громаді повністю контролюються, підстав для паніки немає.

Разом з тим маю переконливе прохання до всіх мешканців громади:

1. Довіряти лише офіційній інформації; припинити поширювати інформацію, яку «хтось сказав, хтось почув, подумав, хтось передбачає»;

 2. Про будь-які випадки виявлення підозрілих осіб (при цьому слід мати на увазі, що наразі в селище і села приїхало до рідні багато містян) чи, не доведи Боже, міток-вказівок для обстрілів – негайно повідомляйте поліцію або селищну раду;

3. Запитайте в сусідів, особливо стареньких, багатодітних, в проблемних сім’ях, чи все у них гаразд. Якщо вони потребують допомоги, яка вам не під силу, зв’язуйтеся з старостами, депутатами, звертайтеся до селищної ради;

 

Наші війська мужньо тримають оборону! Підтримаймо наших захисників згуртованістю, вірою, молитвою. Тільки разом ми переможемо.

 

Роганський селищний голова Марія ЧЕРНЕНКНО

27 лютого 2022 року

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь