Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

    ТВОРЧІ ДОСЯГНЕННЯ УЧНІВ РОГАНСЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ (грудень 2021, січень 2022)

Дата: 06.01.2022 10:29
Кількість переглядів: 673

 

 

Напередодні Нового року учні Роганської ДМШ взяли участь у двох Міжнародних двотурових конкурсах.

ЧЕХІЯ-УКРАЇНА "Миколайські зірки 2021" - Міжнародний дистанційний конкурс пройшов за підтримки Міністерства культури та сприяння головного управління культури міста Праги. Оцінювання досвідчених міжнародних членів журі в номінації інструментальний жанр, було незалежним і об'єктивним. 

Диплом ЛАУРЕАТА ІІ ступеню отримав  МОРОЗ АРТЕМІЙ - 5 клас, 

Дипломи ЛАУРЕАТА ІІІ ступеню отримали: ШЕЛУДЬКО МАРІЯ - 5 клас, МОРОЗ ЄСЕНІЯ - 1 клас, МОРОЗ АННА- 5 клас (викладач Зайцева Г.А.)

У Міжнародному конкурсі талантів "СНRISTMAS MIRAСLE-2021", місце проведення : ФРАНЦІЯ, ПАРИЖ                ( дистанційно), що пройшов за підтримки культурного центру та відділу культури м. Парижу, в номінації інструментальна музика  наш ансамбль " КАЛЕЙДОСКОП" у складі: ОЛЕГА ВОЛОХОВА, АРХИПА ПЕТРЕНКА, КАТЕРИНИ КОСТАНЕЦЬКОЇ та ЛЕОНІДА КОВТУНА (керівник і концертмейстер Юріна Г. О.), отримав Диплом ЛАУРЕАТА ІІ ступеню.  Обидва конкурси були спрямовані на виявлення талановитої молоді, підвищення рівня виконавської майстерності в галузі фортепіанної, народно-інструментальної та вокальної музики.

Дуже цікавий та яскравий захід до Різдвяних свят відбувся на шкільному рівні. В рамках творчого звіту пройшов святковий концерт "НОВОРІЧНІ ВІЗЕРУНКИ"в класі викладача Бєляєвої С.М. У святкових костюмах, з ентузіазмом та натхненням діти привітали своїх батьків зі святами виконанням улюблених музичних творів, а батьки, в свою чергу,  частували дітей солодощами.

Всі ці заходи дають можливість забезпечувати та виховувати у підростаючого покоління прагнення до високоестетичних ідеалів та смаків, формувати в них навички до творчої самореалізації, а викладачам різних  країн - обмінюватись інноваційними досягненнями та професійним досвідом.

 

Директор ДМШ    Валентина  Низенко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь