Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ПРИВІТАННЯ РОГАНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2021 09:18
Кількість переглядів: 967

Шановні працівники та ветерани місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Фото без опису

У важкій економіко-соціальній ситуації, в час протидії пандемії COVID-19, для створення можливостей подальшого розвитку нашої громади на разі доводиться приймати непопулярні рішення та діяти згідно закону. Я впевнена, що взята на себе відповідальність, хоча із суттєвою критикою – це єдиний вірний шлях для того, щоб зрушити з місця той тягар екологічних, житлово-комунальних та соціальних проблем, які стримують розвиток нашої Роганської громади!

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам селищної ради за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність у вирішенні питань територіальної громади.

Тільки при злагодженій роботі депутатського корпусу, виконавчого комітету, у тісному співробітництву з територіальною громадою можна вирішити ті непрості проблеми та нові виклики, які стоять перед нашою громадою. У єдності наша сили і тільки так, ми зможемо реалізовувати всі плани та створити місце для життя щасливих людей.

Від щирого серця бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та родинного затишку, сил і енергії для щоденної праці на благо й розвиток нашої громади й України.

З повагою Роганський селищний голова             Марія ЧЕРНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь