Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

СВЯТКУВАННЯ 70-РІЧЧЯ РОГАНСЬКОГО БУДИНУ КУЛЬТУРИ

Дата: 06.12.2021 15:40
Кількість переглядів: 935

Фото без опису

Роганський будинок культури уже 70 років створює святковий настрій в селищі та є культурним центром не тільки Рогані, а й всієї Роганської територіальної громади. За сім десятиліть діяльності в будинку культури сформовані стійкі традиції та багаторічна історія розвитку культури й закладу, а його вихованці виступали на сценах всієї України та за її межами.

Ювілейний концерт зібрав на сцені творчі колективи не тільки з будинку культури, а й всієї громади. Повний глядацький зал, наповнювався оплесками після кожного виступу танцювальних та вокальних колективів, індивідуальних виконавців та презентації художніх робіт учнів образотворчої студії. Концертна програма була яскравою та різноплановою, 37 творчих номерів, не залишили байдужим навіть самого вибагливого глядача.

На святковий концерт завітали вихованці будинку культури минулих років, які приїхали не тільки з Харківської області, а й навіть з Києва, щоб подарувати свої творчі номери.

До привітань та поздоровлень приєдналися представники Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Від імені Виконавчого комітету та депутатського корпусу Роганської селищної ради привітали селищний голова Марія Черненко, заступник селищного голови Микола Сапелкін, староста Тетяна Жукова та депутат Роганської селищної ради Максим Безверхий. Крім, теплих слів, побажань подальшого розвитку та творчих успіхів. В якості подарунку до ювілею, Роганський БК отримає два сучасні телевізори для подальшого використання в творчих гуртках.

Дякуємо всьому колективу Роганського будинку культури, його директору Ірині Пономарьовій, художнім керівникам та творчим колективам,  за розвиток культури в громаді, виховання молодого творчого покоління, радість, яку Ви приносити всім мешканцям нашої територіальної громади!

З впевненістю може сказати, що напрацьований досвід за довгі роки роботи є тим гарантом, який дасть можливість розвиватися закладу в подальшому, досягати нових творчих успіхів і перемог, створювати новий культурний продукт, а головне залучати дітей та молодь до культурного життя й традицій нашого краю.

 

Світлини з заходу можна завантажити за посиланням



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь