Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

У ХОДА відбулося засідання комісії в межах програми Danida Business Finance в Україні

Дата: 24.11.2021 10:54
Кількість переглядів: 986

Згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія програмою Danida Business Finance в Україні передбачено надання безвідсоткових позик зі строком погашення до 10 років. Учасниками могли стати суб’єкти господарювання державної або комунальної форми власності. Конкурсні проєкти - пов’язані з розвитком інфраструктури: з відновлюваної енергетики, енергоефективності, районного теплопостачання, водопостачання та очищення води.

На розгляд комісії надійшли дві конкурсні пропозиції. Проєкт «Реконструкція наявної котельні з перекладкою магістральних та внутрішньо квартальних мереж теплопостачання у Роганський селищній територіальній громаді» представили заступник селищного голови Микола Сапелкін та директор КП «ТМ РСР» Євген Левченков. 

Начальник управління інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Володимир Сидора доповів про наявні переваги та недоліки у представлених проєктах та залучив до дискусії й обговорення всіх членів комісії та науковців.

За підсумками роботи комісії відібрані інфраструктурні проєкти будуть передані на розгляд до Мінреінтеграції для участі у наступному етапі конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь