Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИЦЕЮ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВАЛЕРІЄЮ МУРАЄВОЮ

Дата: 22.11.2021 10:43
Кількість переглядів: 1013

У рамках робочого візиту, 18 листопада 2021 року, заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Мураєва відвідала Роганську селищну територіальну громаду та провела зустріч з керівництвом селищної ради. На зустрічі був презентований проект по створенню Єдиного електронного сервісу надання адміністративних послуг. Його пропонується запроваджувати у всіх громадах Харківщині.

«Наша головна мета – зробити процес надання адміністративних і соціальних послуг для жителів регіону максимально комфортним. На всій території Харківської області. У ЦНАПах Харкова людина може отримати близько 600 послуг, у центрах по області – максимум 250. Не кажучи вже про старостинські округи, де взагалі ЦНАПів немає, і жителям потрібно долати кілометри шляху, щоб оформити необхідні документи чи довідки», – сказала Валерія Мураєва.

Як зазначила голова Роганської громади Марія Черненко, в громаді проживає близько 14 тисяч людей. І до кінця наступного року має бути створений ЦНАП. Зараз триває процес по підбору відповідного приміщення.

Крім того, з Валерією Мураєвою більш детально обговорили глобальні проблеми громади, які були доведені Марією Черненко керівництву області на нараді присвяченій питанням цивільного захисту, вакцинації від COVID-19, соціальним проєктам у громадах та іншим актуальним питанням, що проходила 17 листопада у Харківській обласній раді.

Довідково. За умовами чинного законодавства до 1 січня 2023 року в усіх громадах з населенням понад 10 тисяч мають бути утворені ЦНАПи. А вже до 1 січня 2024 року ЦНАПи повинні запрацювати у громадах з населенням менше 10 тисяч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь