Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

УВАГА! ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 30.09.2021 10:50
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

Повідомляємо, що 03 листопада 2021 року о 14 годині 00 хвилин будуть проведені громадські слухання відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з питання розгляду Детального плану території земельної ділянки комунальної власності площею 23,7276 га (кадастровий номер – 6325158500030090004) з подальшою зміною цільового призначення (01.06 для колективного садівництва) на землі житлової та громадської забудови (03.12 – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для будівництва та подальшої експлуатації  цвинтаря), яка розташована поза межами населених пунктів на території Роганської селищної ради на підставі Рішення Роганської селищної ради «Про розроблення детального плану території поза межами населених пунктів, за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Роганської селищної ради Харківського району Харківської області» від 22 червня 2021 року.

Громадські слухання відбудуться за адресою: смт Рогань, вул. Культури, 60, в приміщенні Будинку культури.

Зауваження та пропозиції  громадськості  подаються в письмовій  формі (згідно п.7 Постанови КМУ від 25.05.2011 р. №555 «Про затвердження Порядку проведення  громадських  слухань щодо  врахування  громадських інтересів під час розроблення  проектів  містобудівної  документації  на  місцевому рівні») до Роганської селищної ради.

Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 62481, Харківська область, Харківський район, смт Рогань, вул. 1 Травня,1.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості  є спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету Роганської селищної ради – Перекупський Юрій Петрович (тел. 067-713-93-35)

Електронна адреса: Tanya_oley@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 04 жовтня 2021 року по 29 жовтня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь