Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

РОБОЧА ЗУСТРІЧ У РАМКАХ ПРОЄКТУ З РОЗРОБКИ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД В РАМКАХ ПРОГРАМИ USAID З АГРАРНОГО І СІЛЬСЬКОГО РОЗВИТКУ (АГРО)

Дата: 30.09.2021 08:27
Кількість переглядів: 1303

Фото без опису

У Пісочіні, 29 вересня пройшла робоча зустріч в рамках проєкту з розробки комплексного плану просторового розвитку території громад, який реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

На зустрічі, для обговорення поточних питань та представлення результатів, зібралися директор офісу економічного зростання місії USAID в Україні Кріс Абрамс керівник Програми USAID з аграрного та сільського розвитку Ксенія Сидоркіна, Роганський селищний голова Марія Черненко, Пісочинський селищний голова Олег Чорнобай та спеціалісти Програми USAID АГРО.

У Пісочинській та Роганській громадах реалізуються пілотні проєкти з розробки комплексного плану просторового розвитку території громад за кошти USAID.

Ефективне планування територій та використання земель громади є одним з основних інструментів її успішного розвитку та залучення інвестицій, тому працюємо по максимуму для успішного завершення проєкту до кінця року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь