Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ РОГАНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ ТА ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ І ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ

Дата: 24.09.2021 00:01
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення

проекту Комплексного плану просторового розвитку території Роганської територіальної громади Харківської області, звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок процедури розгляду і врахування пропозицій громадськості

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проект Комплексного плану просторового планування території Роганської територіальної громади Харківської області розроблено з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території громади. Завданнями Комплексного плану просторового розвитку території є визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території; формування системи громадського обслуговування населення; організація вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою; організація цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів; визначення основних принципів охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини; визначення послідовності реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Розробник – ТОВ «БЛОМІНФО-ЮКРЕЙН».

 

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Роганська селищна рада Харківського району Харківської області.

 

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 27 вересня 2021 року і триває до 26 жовтня 2021 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 26 жовтня 2021 року о 13:00 год. за адресою:

смт Рогань, вул. Культури, 60, в приміщені Будинку культури. Заплановано прилюдне обговорення проекту містобудівної документації «Комплексного плану просторового планування території Роганської територіальної громади Харківської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку  (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із проектом Комплексного плану просторового планування території Роганської територіальної громади Харківської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку:

Ознайомитись із проектом Комплексного плану просторового розвитку території Роганської територіальної громади Харківської області та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в виконавчому комітеті Роганської селищної ради за адресою вул. 1 Травня, 1.

Проект Комплексного плану просторового розвитку території Роганської територіальної громади Харківської області та звіт про стратегічну екологічну оцінку доступні за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Iw4t-_Yugy4CPTPE_Bj08JTsRZF3Obpz?usp=sharing.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Роганська селищна рада Харківського району Харківської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 62481, Харківська область, Харківський район, смт Рогань, вул. 1 Травня, будинок 1.

Відповідальним за розгляд пропозицій громадськості є спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету Роганської селищної ради – Перекупський Юрій Петрович  (тел. 067-713-93-35).

Електронна адреса: Tanya_oley@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 27 вересня 2021 року по 26 жовтня 2021 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Роганська селищна рада.

 

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь