Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

КРУГЛИЙ СТІЛ «РОЗРОБКА КОМЛЕКСНИХ ПЛАНІВ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ ГРОМАД В КОНТЕКСТІ ЗЕМЕЛЬНОЇ РЕФОРМИ: ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ»

Дата: 06.08.2021 13:57
Кількість переглядів: 1279

Фото без опису

5 серпня 2021 року в Роганському будинку культури, в рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), організований круглий стіл «Розробка комплексних планів просторового розвитку територій громад в контексті земельної реформи: виклики та можливості». На захід запросили профільних заступників голів територіальних громад та землевпорядників.

У роботі круглого столу взяли участь керівник напряму земельної реформи Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) Сергій Кубаха, перший віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов, регіональний координатор Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) Олена Кулик, керівник технічного департаменту ТОВ «БломІнфо-Юкрейн» Катерина Резнікова, голова Роганської селищної ради Марія Черненко.

У вітальному слові Микола Тітов відмітив, що впровадження комплексних планів просторового розвитку територій громад - це закономірне продовження реформи децентралізації, дієвий інструмент місцевого економічного розвитку громад та необхідна основа для стратегічного планування. 

Сергій Кубах представив доповідь «Як громадам управляти своєї територією в умовах ринку: 7 важливих кроків».

Катерина Резнікова презентувала «Комплексний план просторового розвитку громади як інструмент ефективного управління землями громади. Презентація послідовних дій»

Спеціаліст відділу земельних відносин Роганської селищної ради Юрій Перекупський поділився досвідом розробки комплексного плану просторового розвитку громади, розказав про проблеми, які виникали в процесі підготовки та перспективи, які надає наявність комплексного плану територій.

Дякуємо організаторам заходу, спікерам та Програмі USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) за підтримку громад у такому необхідному для їх сталого розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь