Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ЗУСТРІЧ З ПРАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА»

Дата: 21.07.2021 17:45
Кількість переглядів: 1783

 

Фото без опису

ПрАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА» є бюджетоутворюючим підприємством для Роганської селищної територіальної громади та надійним партнером у реалізації проєктів соціального спрямування. На разі ПрАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА» активно запроваджує систему управління в області водоспоживання та водовідведення відповідно до міжнародного стандарту AWS (Alliance for Water Stewardship), у рамках якої розглядаються питання відповідального водокористування, стійкого водного балансу та забезпечення якісною питною водою мешканців громад та регіонів, в яких працюють філії компанії.

21 липня 2021 року Роганську селищну раду з робочим візитом відвідали представники ПРАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА»: Сергій Руссо – начальник відділу Охорони праці та Навколишнього середовища та Інеса Мірошніченко – еколог. Під час зустрічі обговорили проблеми з водоспоживанням, водовідведенням, очисткою стічних вод та забезпеченням мешканців якісною питною водою, які є в наших населених пунктах. За результатами обговорення представники компанії розглянуть можливості підтримки проєктів для населених пунктів нашої громади для забезпечення мешканців безперебійною подачею якісної питної води.

Дякуємо компанії ПрАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА» за увагу до соціально значущих питань та підтримку органів місцевого самоврядування у сталому розвитку територій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь