Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОГО ШТАБУ З ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДГОТОВКИ ГОСПОДАРСЬКОГО КОМПЛЕКСУ ТА ОБ’ЄКТІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ДО СТАЛОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2021/2022 РР.

Дата: 20.07.2021 17:40
Кількість переглядів: 1063

 

Фото без опису

Сьогодні відбулось чергове засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 років. Розглядали ситуацію по Харківському району. Цей район один з найбільших в нашому регіоні. І питання щодо підготовки його територіальних громад до зими були найгарячішими.

Роганську селищну територіальну громаду на засідання штабу представляли Роганський селищний голова Марія Черненко, перший заступник Руслан Шелудько та в.о. директора КП "Теплові мережі Роганської селищної ради" Євген Левченков.

Нашу громаду виділили окремо, тому є багато проблемних питань, над якими комісія буле працювати вже в індивідуальному порядку. Так на наступному тижні заплановане окреме засідання штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2021/2022 років по ситуації в нашій територіальній громаді за участю заступника голови Харківської обласної державної адміністрації, директора Департамент житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації, представників КП "Харківські теплові мережі", АТ "Харківгаз", АТ "Харківобленерго".

Ситуація з входженням у наступний опалювальний сезон по нашій громаді найкритичніша в Харківській області, тому тільки особлива увага та підтримка з боку влади всіх рівнів, спільна командна робота з тепловими мережами, постачальниками енергоносіїв можуть забезпечити тепло в квартирах наших мешканців в опалювальному сезоні 2021/2022 рр.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь