Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ З’ЇЗД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД УКРАЇНИ

Дата: 07.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 825

Черненко Марія представила Роганську територіальну громаду на Всеукраїнському з’їзді територіальних громад України. Для вирішення поточних питань, з якими зіштовхуються органи місцевого самоврядування на місцях, для обговорення результатів реформи місцевого самоврядування, розподілу  повноважень між органами державної влади та місцевого самоврядування, в одній залі зібралися сотні учасників – голови територіальних громад, народні депутати України, посадовці центральних органів державної влади, представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги, експертне середовище та ЗМІ.

Фото без опису

В програмі Всеукраїнського З’їзду:

  1. Конституційне закріплення результатів реформи місцевого самоврядування, зміни до Закону про місцеве самоврядування в Україні, нову редакція Закону про службу в органах місцевого самоврядування.
  2. Підходи до розмежування повноважень між рівнями місцевого самоврядування та органами державної влади, ресурсне забезпечення повноважень (освіта, медицина, соціальний захист, цивільний захист та інше)
  3. Асоціації місцевого самоврядування як інструмент захисту інтересів місцевого самоврядування та представництва інтересів місцевого самоврядування в центральних органах влади (лобіювання). Формування єдиного голосу місцевого самоврядування.

Тільки у тісній співпраці можна подолати всі виклики, які стають зараз перед всіма гілками влади та  ефективно почати реалізацію нового етапу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в інтересах та задля мешканців наших громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь