Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

УВАГА! НЕОБХІДНО ОТРИМАТИ КВИТАНЦІЇ ДЛЯ СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

Дата: 29.06.2021 14:26
Кількість переглядів: 539

Шановні мешканці Роганської територіальної громади, користувачі, орендарі та власники земельних ділянок!

Жителі селища Рогань та селища Докучаєвське можуть отримати повідомлення-рішення на земельний податок у адмінбудинку Роганської селищної ради, (Пн-Вт, Чт-Пт, сел. Рогань, вул. 1-го Травня, буд. 1каб. 5) з 09:00 – 12:00.

Фото без опису

 

Мешканці старостинського округу Хроли – у старости або діловодів Вашого старостинського округу.

 

ВАЖЛИВО! Власники земельних ділянок, що знаходяться у садових товариствах, які розташовані на території Роганської селищної ради, також отримують повідомлення-рішення земельний податок за вищезазначеними адресами.

 

Відповідно до Податкового кодексу України плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Плата за землю віднесена до місцевих податків і є однією із складових податку на майно. Тому встановлення ставок земельного податку належить до повноважень сільських, селищних, міських рад та рад об’єднаних територіальних громад, які встановлюють розміри ставок цього податку виключно в межах ставок, визначених Податковим кодексом України та затверджують їх своїм рішенням щороку до 15 липня.

Нарахування земельного податку фізичним особам здійснюють податкові органи за місцем знаходження земельної ділянки на підставі даних Державного земельного кадастру з урахуванням бази оподаткування земельним податком.

 

 

Для проведення звірки чи уточнення даних про користувачів та власників земельних ділянок просимо звертатись до Роганської селищної ради, каб. 5. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код та оригінали документів на право власності, у разі наявності пільги, документ, що посвідчує право на її використання.

 

У разі, якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання протягом строку, визначеного законодавством, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафних санкцій відповідно до Податкового кодексу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь