Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

УВАГА! Важливе повідомлення!

Дата: 29.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 715

 У зв'язку з виконанням ремонтних робіт Харківським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів по заміні запірної арматури на вихідному газопроводі ГРС-3 Рогань м. Харків (с. Рогань) буде припинено постачання газу в розподільні газопроводи AT «Харківгаз» 30.06.2021 року з 08:00 до 20:00.

Таким чином буде припинено розподіл газу в наступні населені пункти Харківського району: с. Докучаєвське, смт. Рогань 30.06.2021 року з 08:00.

Просимо споживачів природного газу в цей час перекрити крани на газовому обладнанні та опусках перед ними. Будь ласка, залиште на свій контактний номер телефону.

Пуск газу планується розпочати після відновлення постачання газу в розподільні газопроводи AT «Харківгаз», Харківським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів з 10 год 01.07.2021 року.

З метою забезпечення оперативного поновлення розподілу природного газу, просимо мешканців осель, до яких тимчасово було припинено газопостачання, забезпечити допуск працівників АТ "Харківгаз" для безпечного пуску газу. Якщо хтось не буде дома в цей час – ви можете викликати Аварійно-диспетчерську службу за телефоном 104, яка проведе пуск газу до Вашого будинку.

Зауважимо, що пускові роботи відповідно до "Правил безпеки систем газопостачання", можуть бути проведені тільки у світлий час доби. Проведення даних робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу у ваших оселях.

При виявленні запаху газу негайно перекрийте крани на обладнанні та газопроводах, організуйте провітрювання приміщень та повідомте аварійно-диспетчерську службу за номерами 104 та 057-341-44-66.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь