Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 27.06.2021 08:16
Кількість переглядів: 324

Шановна молодь і всі ті, кого наповнює нестримна енергія молодості у будь-якому віці! Сьогодні в Україні святкується День молоді. Це свято всіх молодих людей, потужної енергетики, літа, гарного настрою і позитиву.

Фото без опису

Молодість – основа майбутнього життя, тому важливо використати всі можливості, які відкриваються перед Вами. Навчайтесь новому, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, не бійтесь брати на себе відповідальність і обов`язково перемагайте!

Саме Вам у найближчому майбутньому треба буде брати на себе відповідальність та розвиток нашої громади і всієї України, працювати на те, щоб ваші батьки, дідусі і бабусі жили в процвітаючій країні.

Будьте здорові і щасливі, несіть чесність та добро, оптимізму Вам та невичерпної енергії! Нехай прекрасні роки молодості подарують вірних друзів і незабутніх вражень. Не бійтесь проблем і поразок, перед Вами відкритий весь світ з мільйонами можливостей, ніколи не зупиняйтеся і йдіть тільки вперед до своєї цілі, до нових перемог! Залишайтеся завжди молодими, любіть життя!

З повагою,
Роганський селищний голова    Марія Черненко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь