Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

Результати конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти «Роганський аграрний ліцей Роганської селищної ради Харківського району Харківської області»

Дата: 25.06.2021 14:10
Кількість переглядів: 1561

24 червня 2021 року відбувся конкурс на посаду директора закладу загальної середньої освіти «Роганський аграрний ліцей Роганської селищної ради Харківського району Харківської області».

Конкурс проведено на підставі рішення XIV сесії VIII скликання Роганської селищної ради від 28.05.2021 року, яке прийнято у зв’язку із закінченням терміну дії контракту з чинним директором закладу загальної середньої освіти.

Фото без опису

 В період з 29 травня по 28 червня  2021 року до конкурсної комісії надійшло два пакети документів від претендентів на зазначену посаду. Конкурсною комісією на засіданні від 01.06.2021 року було допущено до участі в конкурсі обох кандидатів, а саме:

Карпенко Андрій Олександрович

Лук’янова Алла Володимирівна.

 

Конкурс було проведено в три етапи: тестування на знання законодавства у сфері освіти, вирішення ситуаційних завдань та презентація стратегії розвитку закладу освіти.

За результатами трьох етапів конкурсного відбору, переможцем конкурсу визнано Лук’янову Аллу Володимирівну з загальним результатом у 48,58 бали. Карпенко Андрій Олександрович за результатами трьох етапів набрав 43,17 бали.

Відеозапис конкурсного відбору можна переглянути за наступним посиланням:

Відеозапис конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти «Роганський аграрний ліцей Роганської селищної ради Харківського району Харківської області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь