Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

УКРПОШТА ПРОДОВЖУЄ ВИПЛАТИ ПЕНСІЙ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ У ВІДДІЛЕННЯХ!

Дата: 16.06.2021 13:04
Кількість переглядів: 315

 

 

Виконавчим комітетом Роганської селищної ради було направлено листа до Укрпошти з проханням надати роз’яснення, по заяві Пенсійного фонду України, щодо примусового переведення виплати пенсій на банківські картки, яка викликала значний резонанс серед населення. У листі було наголошено, що не всі літні люди мають досвід користування картками, не кажучи вже про те, що більшість з них, не мають доступу до банкоматів.

Укрпошта на даний лист надала наступну відповідь: 26.05.2021 року було прийнято Постанову №546, якою передбачено, що примусово переведення пенсіонерів на отримання пенсій на банківські картки, яке планувалося з 1 вересня 2021 року – скасовано. Відтепер, пенсіонери мають змогу, користуючись своїм конституційним правом, самостійно обирати, де їм обслуговуватись – в банку чи в Укрпошті.

Що робити пенсіонерам, які хочуть повернутися на обслуговування до Укрпошти?

Якщо отримувати гроші на картку не зручно, нова постанова дозволяє пенсіонеру повернутися на обслуговування до Укрпошти. Для цього треба подати пакет документів особисто чи відправивши по пошті до Пенсійного фонду України. Зразки заяв можна знайти у відділеннях Укрпошти.

Окрім цього, 19.05.2021 року Постановою №505 внесено зміни до порядку призначення субсидії – передбачено автоматичний перерахунок субсидій. Тобто, всі одержувачі субсидій, які отримували субсидії через пошту, і надалі зможуть отримувати її через пошту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь