Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАСТУПНИКОМ ГОЛОВИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ АНДРІЄМ МАЛИШЕМ

Дата: 07.06.2021 20:50
Кількість переглядів: 798

Сьогодні Роганську територіальну громаду з робочою поїздкою відвідав заступник голови Харківської обласної ради Андрій Малиш, який спільно з Роганським селищним головою Марією Черненко обговорили можливості вирішення першочергових проблем громади.

У першу чергу, перед керівництвом громади стоїть важливе завдання забезпечити безперебійну подачу опалення у новому опалювальному сезоні, для чого необхідно вдосконалити систему теплопостачання у населених пунктах громади.

Фото без опису

Наразі, найбільш проблемною є котельня в сел. Докучаєвське, яка була збудована ще в 70-х роках минулого століття і ККД котлів, якої сьогодні складає лише 30%. За висновками експертів, ефективніше та економніше перевести будинки на індивідуальне опалення, ніж вкладати кошти у модернізацію цієї котельні та теплотраси, яка йде від неї до населених пунктів.

Серед можливих шляхів вирішення цього питання розглядається і можливість підключення сел. Докучаєвське до мереж централізованого теплопостачання міста Харкова. Відповідні перемовини будуть проведені заступником голови обласної ради вже найближчим часом.

Окрім того, під час візиту підняли ряд земельних питань, акцентували увагу на потребі у будівництві модульних очисних споруд, необхідності впорядкування документації та контролі за роботою піщаного кар’єру та полігону ТПВ.

Лише у тісній співпраці між різними рівнями влади можливо ефективно вирішувати проблеми та розвивати території громад. Саме з такою концепцією і продовжуємо працювати далі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь