Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК У ПОНОМАРЕНКІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 07.06.2021 15:23
Кількість переглядів: 935

Шановні випускники, вчителі, школярі та батьки від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

5 червня 2021 р. у Пономаренківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвоник – свято, яке дарує школярам літні канікули, вчителям – відпустки й відпочинок від щоденного галасу та відповідальності за майбутнє дітей, а випускникам – гіркий присмак прощання з рідною школою та дитинством і відкриває море перспектив, можливостей для вибору серед тисячі шляхів для досягнення успіхів.

Фото без опису

Школяри підготували святкові виступи та випускний вальс для вчителів, батьків, рідних та гостей свята. Кульмінацією свята став останній дзвоник, який дали випускники з першочками.

На урочистих лінійках кожного навчального закладу Роганської територіальної громади були присутні представники селищної ради. Учнів Пономаренківської школи привітала селищний голова Черненко Марія та староста старостинського округу Жукова Тетяна.

Бажаємо дітям на канікулах гарного відпочинку, отримати море вражень від цього літа та набратися сил для нового навчального року.

Випускникам хочемо побажати скласти зовнішнє незалежне оцінювання на найвищий бал, правильно обрати заклад вищої освіти та успішно поступити на ту спеціальність, яку ви обрали.

Всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, здійснення мрій та завжди досягати поставленої мети! Ніколи не відступайте від своїх цілей, завжди боріться за своє майбутнє і пам’ятайте – ваше майбутнє в ваших руках.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь