Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

У РОГАНСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 04.06.2021 15:46
Кількість переглядів: 1110


03 червня у Роганській гімназії пройшло свято останнього дзвоника, який символізує завершення 2020-2021 навчального року! Урочисту лінійку відвідала голова Роганської громади Марія Черненко, яка привітала вчителів і учнів з закінченням навчального року, а випускникам побажала успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання, вступити до закладу вищої освіти своєї мрії та обирати тільки вірні дороги, щоб дійти до своїх цілей і здійснення мрій. 
Дорогі школярі, випускники, вчителі! Щиро вітаємо Вас зі святом останнього дзвоника! Настала чудова пора літніх канікул. Бажаємо, щоб вони були незабутні, веселі, цікаві! Набирайтеся енергії й наснаги від літнього сонечка, щоб з нового навчального року  впевнено продовжувати подорож по шкільній стежині в країну знань. Для випускників навчання у школі закінчилося, а попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь