Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

   ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ РОГАНСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ЗА 2020-2021 НАВЧАЛЬНИЙ РІК.

Дата: 27.05.2021 12:45
Кількість переглядів: 735

 

Навчальний рік добігає кінця. Як відомо, для оцінювання рівня результатів застосовуються форми поточного та підсумкового контролю. Наші підсумкові заходи, згідно річному плану, проходять у вигляді академічних концертів на відділах за спеціальностями, контрольних уроків, заліків з інших предметів та випускних іспитів.

Для кожної дитини концертний виступ - це  щось особливе у її творчому зростанні. Ніщо не змушує учнів так уважно і старанно працювати над твором, як усвідомлення того, що їм доведеться виконати його перед слухачами. Знаючи, що навіть відмінно вивчена програма , може прозвучати на сцені невдало, ми, викладачі, завчасно готуємо міцну базу для впевненого виступу учня. Це ряд публічних репетицій , наприклад перед батьками, відеозаписів, додаткових репетицій на сцені. Це напружена виховна, психологічна підготовка дитини до сценічної витримки, самозадоволення від своєї гри.

І ось заключний етап: з 17- 25 травня пройшли підсумкові академічні концерти на відділах: фортепіано, скрипка, гітара, хоровий клас. 

17 травня - випускний екзамен з сольфеджіо;

24 травня - випускний екзамен з музичної літератури;

25 травня - випускний екзамен по спеціальностям.

Впевнено, у повному обсязі виконана екзаменаційна програма, дала змогу екзаменаційній комісії  виставити достатні і високі бали нашим 8-ми випускникам. 

Крім свідоцтв про закінчення Роганської ДМШ, грамот за успішне навчання та активну участь у заходах, випускники отримали подарунки від керівництва Роганської селищної ради.

А ще, наприкінці травня, наша зірочка  - Рохманова Віталіна отримала Диплом ІІ ступеня у Відкритому всеукраінському конкурсі акторської пісні імені Людмили Гурченко, що пройшов у Харківській державній академії культури в номінації: сценічне мистецтво, майстерність актора.

Вітаємо Віталіну, її викладача Протопопову Н.С.

Участь наших вихованців у 14-ти конкурсах-фестивалях різного рівня за рік, не дивлячись на несприятливі умови(карантин і т. ін.), доказ того, що набуття естетичного досвіду і ціннісних орієнтацій - це процес активної мистецької діяльності учнів разом з викладачами при  активній підтримці батьків.

Директор ДМШ Валентина Низенко.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь