Роганська селищна військова адміністрація

Харківської області

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ПРИВАТНИХ ДОМОГОСПОДАРСТВ ТА ПІДПРИЄМЦІ РОГАНСЬКОЇ ГРОМАДИ, ПРОСИМО ВАС УКЛАСТИ ДОГОВОРИ НА ВИВІЗ СМІТТЯ З ЖЕУ «ДОКУЧАЇВСЬКЕ»

Дата: 24.05.2021 08:28
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

 

Відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів. До джерел утворення побутових відходів, стаття 1 цього ж Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Згідно з ч.1 ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.

 

Укладення договорів проводиться за адресами:

сел. Докучаєвське:

- вул. Докучаєва, буд. 8Б (будівля колишнього дитячого садочку УЧГОСПу, вхід зі сторони бібліотеки) – четвер з 09.00 до 15.00

- учбове містечко ХНАУ, буд. 8 – середа з 09.00 до 16.00

сел. Рогань (вул.Культури 93) – понеділок, вівторок, п’ятниця з 09.00 до 16.00

сел. Хроли, Пономаренки, Логачівка, Борове, Лелюки (Зорянська 17) – понеділок, середа, п’ятниця з 09.00 до 13.00

У разі не укладання договору у місячний термін дане питання буде винесено на розгляд адміністративної комісії Роганської селищної ради згідно зі ст. 152 Кодексу України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь